MHRF Upprop mot ELV!

”Förslaget till förordning berör köp, försäljning, rätten till ägande av fordon, delar och komponenter, reparation, renovering, restaurering, konservering och ändring.”

Flygblad-MHRF-varnar-for-ELV.pdf

Protestera mot förslaget genom att kontakta nedanstående mottagare. Tänk på att verbala råsopar mot vare sig EU eller dess representanter troligtvis inte gynnar vår sak och kan istället få motsatt effekt. Det är bättre att istället använda sig av fakta som presenteras på denna sida. 

ELV förslaget från EU gör att vi alla fordonsintresserade sitter i samma båt, vare sig vi bygger / (bygger om) strikt original, sportbil, Chopper, sporthoj, Rod e dyl.

Förslag på text:

Jag, Henry Davidzon, protesterar mot EUs ELV-förordning (End of Life Vehicle) som jag anser är ett oerhört hot mot mig som privatperson och fordonshobbyn. 

EUs ELV-förordning skapar; en märklig/diktatorisk syn på äganderätten, hinder av fri handel av fordon och delar till fordon, gör det omöjligt att använda mig / oss av våra nationella regler som tex möjliggör skapande/ byggande och renovering av fordon, mig till en brottsling som kan få ett kännbart straff om jag utövar min hobby och min fria rätt som människa.

Kontakta nedanstående mottagare:

  • Klimat- och miljöminister Romina Pourmokhtari och statssekreterare Daniel Westlén Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • Infrastruktur- och bostadsminister Andreas Carlsson och statssekreterare Johan Davidson Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • EU-nämndens kanslichef, Johanna Möllerberg Nordfors Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • Naturvårdsverket Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • Framför din åsikt till EU End-of-life-vehicles-revision-of-EU-rules


Vårt rullande kulturarv måste räddas! | MHRF

Aktuellt från SFRO

MHRF Upprop mot ELV!
2023-10-26

”Förslaget till förordning berör köp, försäljning, rätten till ägande av fordon, delar och [ ... ]

Läs mer...
VIKTIG INFORMATION TILL ALLA FORDONSÄGARE
2023-10-13

VIKTIG INFORMATION TILL ALLA FORDONSÄGARE, från MHRF och SFRO I somras skickade EU-kommissionen u [ ... ]

Läs mer...
Viktig information från MHRF
2023-09-24

Viktig information från MHRF Hej SFRO!
br/>I somras skickade EU-kommissionen ut sitt förslag där ma [ ... ]

Läs mer...