Skip to main content
Kundvagnen är tom

Kundvagn SFRO bokbutik


SFRO:s nya Bygghandbok

SFRO:s nya Bygghandbok

Pris (exkl. moms)
403 kr
6% moms (6%)
24 kr
Pris (inkl. moms)
427 kr

Boken innehåller allt du behöver veta om besiktning av ändrade, ombyggda och amatörbyggda bilar och motorcyklar. Dessutom får du tillgång till gjorda erfarenheter och massor av användbara tips inför ett lyckat bygge.
Vi säljer boken med hjälp av Klarnas betaltjänst via QuickPay, och du kan välja på att betala med kort, banköverföring, faktura eller Swich.
Kundens kostnad vid beställning av 1 st bok genom Klarna 427 plus leverans = 568 kr totalt inkl moms.
Eventuell returavgift 130 kr (beställaren står för returporto).

Tillverkare:
SFRO
ISBN:
ISBN 9789163341502
Serienummer:
Ver_2.0

Om du funderar på att bygga eller bygga om ett eget fordon så ska du först och främst läsa denna bok, som är skriven av oss, SFRO:s besiktningsmän. Boken förklarar vilka regler som gäller för fordonsbyggande, och beskriver det mesta som man behöver tänka på när man bygger ett fordon. Den hanterar saker som fordonsdynamik, hjulupphängningar, modifiering av stomme och kaross, bromssystem och tumregler för dimensionering av ramar.

Boken är inte tänkt som en ren instruktionsbok om hur man bygger ett fordon – det krävs många olika former av kunskaper och kompetenser. Men boken ger vägledning så att du som byggare kan avgöra på vilka områden du kanske behöver söka mer information, och den innehåller många praktiska tips, baserat på SFRO:s långa erfarenhet av amatörbyggda och ombyggda fordon.

 
Powered by Phoca Cart