Aktuellt från SFRO

Och kom ihåg! Lyssna inte på rykten som finns i omlopp. Här på SFRO´s hemsida kommer du att få fakta...

Här är samtliga aktuelltinlägg, oavsett kategori...

Bygghandboken 2.0

Nu säljer vi SFRO:s nya Bygghandbok 2.0 online. Boken är helt omarbetad med nya avsnitt om bestämmelser, motorstyrning och elkonvertering!

Den uppdaterade 2.0-versionen presenterades på Elmia-mässan Bilsport Performance Custom Motor Show i påskas (2022) och började därefter säljas här på hemsidan. Välkommen att beställa online...

Gå till bokköp-sidan >>

Bygghandboken pausar försäljningen

I avvaktan på den nya upplagan av SFRO:s Nya Bygghandbok pausar vi försäljningen av den gamla upplagan. På Elmia-mässan "Bilsport Performance & Custom Motor Show" den 15 till 18 april kommer vi att presentera och börja sälja den nya upplagan. Kort därefter säljer vi den också på vår hemsida igen.

Länk till Elmia-mässan Bilsport Performance & Custom Motor Show >>

SFRO Nya Bygghandbok 2.0

SFRO firar 40 år

I år är det faktiskt hela 40 år sedan SFRO startades upp. Tack vare några eldsjälars hårda arbete under närmare fem år ändrades orimliga myndighetsregler och SFRO bildades i januari 1982. Läs mer om detta under Om SFRO>>

Jubileumsfirande sker på Elmia-mässan "Bilsport Performance & Custom Motor Show" den 15 till 18 april där vi också presenterar och börjar sälja vår nya upplaga av vår populära Bygghandbok.
 
Länk till Elmia-mässan: Bilsport Performance Custom Motor Show (där biljett kan köpas).
 
Som en konsekvens av att en ny upplaga av SFRO:s Nya Bygghandbok är på gång pausar vi försäljningen av den gamla utgåvan.
 
Kanske ses vi på Elmias Bilsport Performance Custom Motor Show i påsk...

SFRO omslag 2 0 v20220221

Full fart hos SFRO igen

SFRO besiktar återigen i stort sett samma omfattning som före Covid. Varje besiktningsman kan dock ha individuella anpassningar, men alla är välkomna höra av sig om besiktningar som vanligt. Bokförsäljningen pågår som vanligt och SFRO's lobby-insatser mot myndigheter når nya höjder...

 
Med vänlig hälsning
SFRO's besiktingsgrupp

SFRO & Covid-19 uppdatering

Varje besiktningsman besiktigar, sedan en tid, utifrån sina egna förutsättningar. Så är du i behov av besiktning kontakta din närmsta besiktningsman för att resonera om hur det kan lösas.


Det finns flera skäl till vårt agerande. För det första handlar det förstås om att minimera risken för smittspridning, speciellt till riskgrupperna (som kan omfatta både besiktningsmän och kunder). De flesta av våra besiktningsmän har också andra jobb/uppdragsgivare, som också kan ställa olika krav, beroende på vilken roll man har. Det kan alltså vara besiktningsmannens vardagsarbete som kräver att kontakterna minimeras.

Vi hoppas och tror att ni alla förstår vårt ställningstagande. Vid frågor om detta går det bra att nå oss via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Aktuellt från SFRO

Bygghandboken 2.0
2022-04-19

Nu säljer vi SFRO:s nya Bygghandbok 2.0 online. Boken är helt omarbetad med nya avsnitt om bestäm [ ... ]

Läs mer...
Bygghandboken pausar försäljningen
2022-02-21

I avvaktan på den nya upplagan av SFRO:s Nya Bygghandbok pausar vi försäljningen av den gamla upp [ ... ]

Läs mer...
SFRO firar 40 år
2022-02-21

I år är det faktiskt hela 40 år sedan SFRO startades upp. Tack vare några eldsjälars hårda arb [ ... ]

Läs mer...